2010. március 25., csütörtök

Maja pelerinje

Elkészült Maja mini pelerinje,
6 os tűvel kötöttem,kicsit moheros fonálból,a fecskefarok minta alapján kezdtem,majd szerkesztettem egy kis szél mintát,nem blokkoltam,azt hiszem azért jó lesz.
és íme a boldog tulajdonos,anyukája is örült az ajándéknak.


2010. március 11., csütörtök

Uruguay

most elég élethű a szine
http://mimknits.com/shop/index.php?main_page=document_product_info&cPath=65&products_id=199 itt találtam egy nem túl nehéz sálmintát ezt fogom most kötni

Rendeltem fonálkát,nem sokat!Mert nem ismertem a fonalat,most már bánom ,eső után köpönyeg!!:-(( na de a következő közös rendelésnél, már okosabb leszek.

baklövés

vasaló segítségével végül elég elfogadható lett

blokkoltam a szép új sálamat,bár kicsit kicsi lett ,de azért tetszett....még ki nem szedtem a gombostűket,na akkor fogta magát és összeugrott:-((((

Tanulság:ezután jobban megnézem milyen anyagból dolgozom!!!!!!!!!!!

Kedvet kaptam ,miután sikerült a stólám új mintát kerestem ,már szemezgettem egy ideje a fecskefark háromszögletű kendővel.De nem mertem neki kezdeni, mert még ilyet nem csináltam ,de annyira szép kendőket csinálnak a csipkés lányok ,hogy nem hagyhattam ki.

2010. március 1., hétfő

Első stólám


Nem voltam kibékülve az anyaggal,mert összeugrott.de Annamari megnyugtatott ,hogy a blokkolás után jó lesz (mi az a blokkolás?) Fórumos segítséggel ezt is megtudtam:-)És ilyen lett,az első stólám!!!!
horgoló cérnából készült, 3,50 tűvel